Smartlappenfestival Amersfoort 9-10 april


logo-Smart-20161

A.s weekend is het zo ver. Het jaarlijkse Smartlappenfestival in Amersfoort vindt plaats.

Op zaterdag 9 april zal de korenmiddag op diverse podia in de stad zijn, deze wordt afgesloten met de traditionele samenzang op de Groenmarkt. Vervolgens zal er op de avond een groot muzikaal spektakel zijn in de muziektent op de Groenmarkt met vele Nederlandse Artiesten.

De zondag zal weer helemaal in teken staan van optredens van vele artiesten en bands in de cafés in de binnenstad van Amersfoort. En natuurlijk is Ludduvudduh erbij! Net als afgelopen jaren treden wij op in Grand café Vyssotski. We spelen er op zondag 10 april vanaf 15:00 uur.

Wij hebben er weer zin in om er een leuk feestje van te maken!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail